El projecte

Veus d’una generació és un documental multiplataforma que explora les vivències i opinions de 50 catalans d’entre 18 i 35 anys, homes i dones que formen part d’una generació afectada de ple per la crisi econòmica, que ha condicionat els seus somnis, els seus plans i les seves perspectives de futur. El projecte té dues vessants: un documental lineal, estrenat a l’espai SENSE FICCIÓ de TV3 el 28 de maig de 2013, i aquest documental interactiu que ofereix més detalls biogràfics sobre els entrevistats i una selecció addicional de les seves declaracions.

La selecció dels entrevistats s’ha fet de manera que el conjunt reprodueixi a grans trets la composició de la societat catalana actual (distribució per sexe, residència, nivell d’estudis…). 28 dels 50 entrevistats tenien feina en el moment de l’entrevista (febrer 2013).

El documental interactiu permet accedir directament des de la pàgina d’inici a la fitxa de cada personatge, o bé fer-ho a través d’alguns filtres (Entrevistats) o dels temes dels que parlen (Temes).